Through The Garden Gate Ltd.
 
Blackhurst Garden.jpg

Current Project In Process

Blackhurst 

This is an extremely exciting project, turning what appears to be minimal outdoor space into multi-sectional living spaces to suit the family dynamic. Creating spaces through the use of various heights, this garden will offer not only extend the living space outdoors, it is organised to suit all uses - from entertainment for the kids to relaxing areas for the parents. 

 
20160402_0902.JPG
 
 
 
20160402_0899.JPG
 
 

Creating segmented yet flowing, useful space

The tight corners and limited land of this site offers the oppertunity for each segmented space to work into each other, allowing this design to become very multipurpose. A raised vegetable garden tucked around the corner becomes a feature which feeds into an open sitting/entertaining area. Similarly a stepped relaxing sitting area over looks the pool which once again allows the planting to become a feature from all angles.